T 050-5352346 | Spoorlaan 5 | 9753HV Haren

 

Verbandmiddelen

Als werkgever heeft u de verplichting om te zorgen voor en veilige werkomgeving voor uw werknemers, om bij ongevallen goed en veilig te kunnen optreden is een goede en gevulde verbandkoffer een must. Om dit te bereiken kunt u bij Cardio-XL gebruik maken van de verbandkoffer service.

Cardio-XL verbandkoffer Service

Controle en levering

Cardio-XL controleert de verbandmiddelen op locatie bij u. Hebt u materiaal gebruikt uit de koffer dan kan dit ook meteen geleverd worden.

Overeenkomst

Cardio-XL biedt u de mogelijkheid voor een overeenkomst. U hoeft zich dan geen zorgen meer te maken over de inhoud van uw verbandkoffers. Die worden op de afgesproken datum gecontroleerd en aangevuld.

Kosten

De kosten van de jaarlijks controle per verbandkoffer bedraagt dan ook €12,00 exclusief btw en vervangen verbandmiddelen.

Naast de jaarlijkse controle van de verbandkoffer kan het zijn dat er verbandmiddelen eerder aangevuld moeten worden door gebruik van de verbandkoffer. Na overleg zal deze z.s.m. plaatsvinden. Hiervoor zal Cardio-XL een kilometervergoeding á €0,28 per kilometer in rekening brengen.