T 050-5352346 | Spoorlaan 5 | 9753HV Haren

 

Reanimatie baby en kind

Heeft u regelmatig met kleine kinderen of baby’s te maken? Dan moet u er toch niet aan denken dat u niet weet hoe u moet helpen bij een levensbedreigende situatie.

Om dit te voorkomen volgt u de training kinderreanimatie van Cardio-XL.

De oorzaak van een hartstilstand bij baby’s en kinderen is bijna altijd het gevolg van ademhalings en/of circulatie probleem. Gelukkig komt dit weinig voor, maar het is belangrijk om goed voorbereidt te zijn wanneer een dergelijke situatie zich wel voordoet. Het stellen van de juiste prioriteiten en het uitvoeren van levensreddende handelingen zijn van groot belang om blijvende schade of overlijden van een kind te voorkomen.

Tijdens deze praktijkgerichte training leert hoe u de vitale functies van een baby of kind moet beoordelen. Het toepassen van de reanimatievaardigheden met inzet van de AED.

Wat te doen bij ademhalingsstoornissen zoals verslikking,verstikking, en verdrinking. Hoe herken en handel ik bij shock/allergische reactie.

Cursus:

U ontvangt na het succesvol doorlopen van de cursus een certificaat baby en kinderreanimatie met inzet van de AED welke voldoet aan de richtlijnen van NRR. (Nederlandse Reanimatie Raad). Dit certificaat is een jaar geldig.